204 Properties for Sale in Marche

(€) 195000,  San ginesio,  Marche
(€) 695000,  Pergola,  Marche
(€) 575000,  Gualdo,  Marche
Cucina Of Le Marche
Op zoek naar Marche kookboeken? Op deze pagina vind je een overzicht van de meest recente kookboeken over de keuken van Marche. Gesorteerd op verschijningsdatum.
Heuvelachtig landschap in de Marken
Voor nieuwkomers kan de vertrouwdheid waarmee de Marchigiani met je praten als een verrassing komen. In de Marken spreekt Iedereen, van vreemden tot zakenmensen tot oude vrienden, informeel Italiaans. Laat je dus niet beledigen als een onbekende 'tu' en 'voi' zegt in plaats van 'Lei' en' Loro'; het is een gewoonte van de regio!
Ik vertrek emigreren
Dat Le Marche een populair gebied is om naar te emigreren blijkt wel uit alle andere Nederlandse stellen in Ik Vertrek die ook verhuisden hier naar toe. Bijvoorbeeld Jeroen Bults en Marleen Tijdeman die bouwden aan hun villa Numoviv in het dorpje Gualdo en recent nog de familie Tammenga met camping Sempreverde in de buurt van Pergola. En zo zijn er vast nog ontzettend veel Nederlanders, die net als hen, hun boeltje hebben gepakt en zijn verhuisd naar Le Marche.
Landschap met borgo in Toscane
Mijn vriendin Lotte en ik (Bas) wilden graag een huis in Italie. Eerlijk gezegd, was ik het die al heel lang in Italië wilde wonen. Na ooit in Italië te hebben gestudeerd, wilde ik er permanent heen. Echter de economische situatie was en is er niet vergelijkbaar met Nederland. De salarissen liggen gemiddeld 20% lager en in de grote steden is het leven vergelijkbaar qua prijspeil met Nederland.