238 Properties for Sale in Provence-Alpes-Côte d'Azur

(€) 750000,  Apt,  Provence-Alpes-Côte d'Azur
(€) 870000,  Provence-Alpes-Côte d'Azur
(€) 195000,  Nice,  Provence-Alpes-Côte d'Azur
Dorp op het Franse platteland
Voor iedereen die op zoek is naar een koopwoning in Zuid Frankrijk, geven onze services een extra houvast in het aanbod. Wij laten u daarbij alleen de woningen zien die we zelf geselecteerd hebben omdat ze voldoen aan ons idee van een ‘typische Côte Azur lifestyle’. Daarnaast hebben we u als klant meer te bieden.
Mas in de Luberon
Een mas is een traditionele boerderij in Zuid-Frankrijk, maar ook in Catalonië waar het masia (in het Catalaans) of masía (in het Spaans) wordt genoemd. Een mas was vroeger een grotendeels zelfvoorzienende economische eenheid, die zijn eigen fruit, groenten, graan, melk, vlees en zelfs zijderupsen kon produceren.
Montolieu in de Languedoc
Er is weinig zo mooi als een huis kopen aan de Cote d’Azur. Tenminste, als u daarvoor gebruik maakt van een paar handige tips door een deskundige in Frankrijk. Die u kunt vragen naar een Immo voor de Cote d’Azur en waar u terecht kunt voor advies over de beste delen in de Provence en over de verschillen tussen de Franse en Vlaamse of Nederlandse manier van bouwen. Belangrijke informatie als u een huis wilt kopen in Zuid-Frankrijk aan de Cote d’Azur.